Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Yoga Workshop – med særligt fokus på Sjælens muskel Psoas

15. maj 2022 @ 16:00 - 18:00

kr.295

Da mange har efterspurgt hvornår jeg igen afholder en workshop med psoas i fokus, det vil blive d 15 maj, hvor jeg også vil komme ind på, hvordan en dysfunktionel psoas, kan påvirke din hormon balance.

Psoas er en muskel der har enorm stor betydning for vores fysiske og psykiske velbefindende.

Psoas er den eneste muskel der forbinder din overkrop med din underkrop, derfor spiller den en afgørende rolle for din bevægelsesfrihed i kroppen.

Psoas vokser ud fra begge sider af rygsøjlen og spænder fra d 12. brysthvirvel og ned til hver af de 5. lændehvirvler, videre ned gennem bækkenet og hæfter øverst på indersiden af lårbenet.

Hos mange kan psoas musklen være meget spændt, det kan give smerter eller ømhed i hoften, bækken, ryg eller smerter i underlivet.

Psoas kan også påvirke dit åndedræt (derfor navnet Sjælens muskel) da psoas via bindevævet er forbundet med vores vejrtræknings muskel diafragma, derfor kan man have svært ved at praktisere det dybe åndedræt, hvis din psoas er uelastisk.

Psoasmusklen trækker sig sammen, når vi befinder os i en “kamp-flugt” reaktion i forbindelse med frygt og stress – det er en medfødt refleks.

Musklen relaterer sig til vores nyre/binyre, og den vil ofte være spændt/stiv hos mennesker der er stressede, frygtsomme, angste, har oplevet noget traumatisk eller ved smerter, da smerter også aktivere din adrenalin og kortisol.

Man siger også psoas er opbevaring og gemmested for dine følelser – “skraldespand” for stress og trauma.

Din krop og dit sind “hænger” meget mere sammen, end du måske kunne forstille dig.

Vil guide dig kærligt og roligt gennem øvelser og stræk, der vil afspænde din psoas, det vil føles lindrende, ikke kun på din fysiske krop, men også være en rejse mod mere mental balance. Det vil på ingen måde mærkes ubehageligt, men som balsam for sjælen.

Underviser denne workshop på baggrund af min : Chok og Traume uddannelse, samt nøje udvalgte Yoga øvelser.

Alle kan være med uanset tidligere erfaring med yoga.

Ønsker du at deltage på denne workshop, så venligst skriv til mig : camillaclaville@gmail.com – samt at indbetale 295 kr via mobile pay 97054, HUSK at skrive dato for workshoppen på indbetalingen.

Kom gerne 10 min før og nyd en kop te samt lidt sødt.

Alt udstyr du skal bruge, findes i de skønne lokaler hos Studio Flow, Bagergade 16, 5700 Svendborg (Gå ind af en grøn dør, og videre ind i en lille oase, så er du der).

Gratis parkering ved Dronningemaen (2 min gå gang derfra).

Glæder mig til at guide dig til mere ro.

Kærligst Camilla

Detaljer

Dato:
15. maj 2022
Tidspunkt:
16:00 - 18:00
Pris:
kr.295
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , ,

Sted

Studio Flow
Bagergade 16
Svendborg, 5700 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Arrangør

Camilla Claville Holm
Telefon
26254046
E-mail
camillaclaville@gmail.com