Hold & Pris

Som deltager i Studio Flow´s aktiviteter, tilmelder man sig til en 10 ugers periode, som blot fornyes hen over året, hvis man ønsker. Melder du dig midt i perioden, betaler du for den resterede tid på den igangværende 10 ugers holdtilmelding. Der er ingen begynder eller øvet niveauer. Det er dig, der kender din krop bedst

Tilmelding sker til holdets underviser. Du kan se mail adresser under hvert foto.

Ulla Steen

Ulla Steen

Onsdage 10.00 – 11.30: Hensyntagende Yoga – start uge 32

Torsdage 17.00 – 18.30: Kundalini Yoga  – start uge 32 Fuldt booket

Alle lektioner stimulerer og balancer nænsomt kroppens chakras, således energien og livsglæden kan flyde frit i gennem hele dig – i en smuk forening af krop og sind.

Min undervisning er for alle, der er åbne for personlig udvikling og transformation.

Pris:

10 x Yoga lektioner: kr. 1200,-
Drop-in Yoga lektion: kr. 150,-

Tilmelding: yoga@ullasteen.dk

Ellen

Vickie Aviaja Sønder

Vickie er sygemeldt i øjeblikket. Vickies hold undervises af Camilla Søegaard Jensen.

Yin Yang Yoga 

Onsdage kl. 17.00 – 18.30  – start uge 32

Yin yang yoga er for dig der ønsker at komme i god kontakt med dig selv og din kære krop, både med styrkende øvelser, længerevarende dybe stræk, hvilestillinger og en kort meditation eller mindfulnessøvelse.
 
Fokus er at skabe flow i kroppens mange funktioner, holde den sund og rask og berolige nervesystemet. Åndedrættet er i fokus hele vejen igennem, så vi får skabt samklang mellem krop, sind og en fornemmelse af at være tilstede i øjeblikket.
 
Jeg vil gøre mit allerbedste for at skabe et rum, hvor du kan give helt slip, restituere og få et pusterum fra hverdagens gøremål og bekymringer.
 

Der vil være overvejende mange yin-øvelser (langsommelige stræk og hvile), da hverdagen ofte er præget af yang (energi og aktivitet).

Pris:
10 gange: kr. 1200,-
Drop ind: kr. 130,-

 

Tilmelding: yoga@ullasteen.dk

Camilla Claville Holm

Medicinsk Yoga

Tirsdage kl 17-18.30 Særligt fokus på dit hormon og nervesystem. Opstart d 15 aug 2023.

Fredage kl 9-10.30 Særligt fokus på dit hormon og nervesystem. Opstart d 18 aug 2023 Fuldt booket

Fredage kl 11-12.30 Særligt fokus på stress, PTSD og udbrændthed. Opstart d 18 aug 2023 Fuldt booket

 

Et 90 min. roligt og blidt flow, med et mix af øvelser og teknikker fra mine uddannelser, hvor jeg guider dig ind i øvelser, der masserer og styrker de indre organer samt balancerer nerve- og hormonsystem.

Du vil gennem mindfulness øvelser opleve fordybelse, og nænsomt blive opmærksom på din egen krops reaktioner. Åndedrætsøvelser stimulerer det parasympatiske nervesystem, hvilket dæmper uro og tankemylder. Stille og roligt opbygges ny energi i kroppen, stressreaktioner dæmpes og kroppen får mulighed for selvhealing.

Er fast ansat yogalærer hos Repha, Danmarks nationale videncenter for rehabilitering og palliation, forskningscenter for mennesker med livstruende sygdomme, samt underviser på ugenlige hold samt workshops i Medicinsk yoga i Studio Flow siden 2017.

Hold :

Tirsdage kl 17-18.30 Særligt fokus på dit hormon og nervesystem. Opstart d 15 aug 2023.

Fredage kl 9-10.30 Særligt fokus på dit hormon og nervesystem. Opstart d 18 aug 2023

Fredage kl 11-12.30 Særligt fokus på stress, PTSD og udbrændthed. Opstart d 18 aug 2023

Pris: 8 sessions 1040 kr

Drop In: 150 kr (kun ved aftale)

Tilmelding: camillaclaville@gmail.com

Signe Bøtter Jensen

Yin Yoga

Mandage 17.00 – 18.30 

Mandage 19.00 – 20.30 

Yin yogaen er en mindful og selvkærlig yogaform, hvor vi bliver i hver stilling i lang tid for at strække bindevævet i dybden. De dybe stræk aktiverer kroppens meridianbaner (energibaner) og energiflowet i kroppen og organerne. Ved at få balanceret denne energi kan vi fjerne blokeringer på både et fysisk, følelsesmæssigt og mentalt plan.
Vi beroliger nervesystemet ved at have et stort fokus på åndedrættet, accept og at være til stede i nu’et.
 
I undervisningen anvendes æteriske olier, og der afsluttes med Savasana massage.
 
Pris:
10 gange: kr. 1.200,-
Drop in: kr. 150,-
 
Camilla Søegaard Jensen

Camilla Søegaard Jensen

 

Forløb uge 32-41

Yin Yoga

Onsdage kl. 17.00 – 18.30

Torsdage kl. 19.00-20.30

For dig, som ønsker en meditativ form for yoga, hvor du får mulighed for at arbejde med dit indre via dybe stræk og evnen til at være med det, som er – og det der sker, når du er i stand til blot at være.

Der afsluttes hver gang med en restituerende afspænding, der varierer ved at være guidet, med gong spil, æteriske olier eller en let hovedbundsmassage.

10 gange: 1.200kr.
Drop in: 150kr.

Tilmelding via mail camilla@samadhi-yoga.dk
Tilmeldingen er først endeligt bekræftet når betalingen er modtaget.
Betales via MobilePay 868191.

 

Camilla Søegaard Jensen

Nete Maj Højgaard

Gravid Yoga

Holdet holder pause. 

Sted: Studio Flow, Bagergade 16, 5700 Svendborg

Gravid Yoga er et kraftfuldt værktøj, der kan forbinde dig til dit ufødte barn, give dig de bedste forudsætninger for en god fødsel og det nybagte moderskab.

I fødslen og tiden efter er det vigtigt at føle sig tryg, holdt og i tillid. Det kan være afgørende om du h ar taget hånd om eventuel frygt, kropslige gener og udfordringer du må have, og om du har arbejdet MED din krop og dit barn og om du har lyttet til dit hjertes intelligens ❤️

Da det kan være essentielt for trivslen for både dit barn og dig selv som kvinde, hvordan du forbereder krop og sind gennem graviditeten, til fødslen og tiden efter, har jeg sammensat en række ugentlige workshops.
Her får du muligheder og redskaber til at skabe kontakt til dit barn, din intuition og din krop. Du lærer hvordan du kan tage ejerskab over din forestående fødsel og tiden efter. Foruden den kropslige træning, vil du få mulighed for at føle den indre mentale styrke du besidder, få brugbare åndedrætsteknikker og øvelser til brug under fødslen samt reflektive hjemmeøvelser, der hjælper dig til at stå stærk i egne værdier og styrker.

Gravid Yoga foregår i et trygt rum blandt ligesindede, hvor der er plads til dig uanset hvor i graviditeten du er, om du har kendskab til yoga eller om du er første- eller flergangsfødende og uanset hvilke udfordringer du måstå over for.  

Undervisningen er inspireret af Kundalini yoga og jeg anvender mantra, musik og instrumenter til atunderstøtte øvelserne. 

Hver workshop har et tema og vi starter med en cirkel over en kop te og snacks med et lille oplæg og tid til deling af tanker/erfaringer. Herefter guides du gennem en blid og rolig, men styrkende yoga, en meditation med mulighed for at skabe dyb kontakt til dit ufødte barn og afslutningsvis en afslappende afspænding, der integrerer yogaen dybt i krop og sind.

(Ved køb af 10 turs kort opnås 20% rabat på mine behandlinger og produkter + mulighed for at blive en del af en lukket facebook gruppe med plads til deling og evt. mulighed for at danne en barsels-/mødregruppe blandt ligesindede)

Kontakt: netemaj@hotmail.com

Tlf. 20698089

Camilla Søegaard Jensen

Karoline Borch-Andersen

Morgenyoga:

Tidspunkt: Fredage 07.00 –  08.00

Sted: Studio Flow, Bagergade 16, 5700 Svendborg

Pris: kr. 800,-

650 kr. for 10 gange som studerende/pensionist

Niveau: Alle

 

Formiddagsyoga

Tidspunkt: Tirsdage fra kl. 09.00-10.15

Sted: Studio Flow, Bagergade 16, 5700 Svendborg

Niveau: Alle

Pris: 850 kr. for 10 gange

650 kr. for 10 gange som studerende/pensionist

Start din dag i ro og nærvær på et morgen- eller formiddagshold.

Jeg ønsker, at skabe et rum – en pause – fra hverdagens trummerum.

En pause hvor du finder tid til dig selv og hvor fokusset ikke kun er på, at kroppen afslappes og afspændes, men at dit sind også får en pause.

At praktisere yoga kan være med til, at aktivere den del af nervesystemet, som skaber ro og balance og vil derfor have en beroligende effekt på din krop.

I min undervisning anvender jeg lange bløde stræk samt dynamiske flow, flydende og nænsomme bevægelser hvor der vil være tid til ro, fordybelse og læren i, at lytte til sig selv. Åndedrættet vil være i fokus og der vil indgå meditation, så du kan fordybe dig i dit indre. Yogaen kan virke beroligende og du vil finde ind til nærværende velvære og efterfølgende fornyet energi. Det kan være med til, at forbinde dig til din krop, berolige sindet og nære sjælen.   

Det er især velegnet til stressramte, men alle der har brug for et pusterum og en selvkærlig pause er velkommen på holdet. Om du har ganske lidt erfaring eller har dyrket yoga i mange år har ingen betydning, alle er velkomne.

Kom til en gratis prøvetime i Studio Flow

Du kan tilmelde dig ved at sende en mail til:

karoline@kayodi.dk

Jeg glæder mig til, at se dig til en dejlig formiddagspraksis.

Liv

YogaLIV med Liv Bindslev

Tid: Søndage kl. 16.00 – 17.30. Start den 6. august 2023.

yogaLIV ved Liv Klara Bindslev

I yogaen med yogaLIV vil du arbejde med:

– den klassiske Hathayoga – korte flow og styrkende stillinger

– med elementer fra Kundaliniens bevidstheds – og energiløftende yoga

– dybe, forløsende stræk

– bevidstgørelse af åndedrættet

– meditationer

– chakraarbejde

Alle kan være med, og det kræver ingen forudgående kendskab til yoga for at kunne deltage.

Jeg vil glæde mig meget til at modtage dig her i fine og kærlige Studio Flow og facilitere DIN yogapraksis.

Pris: Kr. 1200,- for 10 gange. Drop in: kr. 130,-

Tilmelding: yoga@ullasteen.dk

 

 

Liv

Sofiya Shamanovska

Feel Good Flow

 

Onsdage kl. 19:00-20:15

 

Timen er til dig, der ønsker at bevæge kroppen gennem dynamiske yogasekvenser, at arbejde med dit åndedræt og at meditere. Som en form for ”moving meditation” træner Feel Good Flow både krop og sind. De kreative yogasekvenser sammenvæver bevægelse og åndedræt, hvilket skaber en følelse af nærvær.

Vi kommer igennem det hele – dybe stræk, aktivering af musklerne, styrkende stillinger og til sidst afslappende yin-stillinger og meditation. Hver time er skabt til at bringe mere energi, vitalitet og fokus ind i dit liv.

Alt foregår til musik og på engelsk.

Kurset starter 16.8.2023

 

Pris:

10 x Yoga: kr. 1000

Drop-in Yoga: kr. 120

 

Tilmelding: sofiya.shamanovska@gmail.com

Stort lyst Yogalokale

Stort lyst og lækkert yogalokale 100m2 med alt udstyr, wi-fi, projektor, musikanlæg,Gong, lounge, fuldt  udstyret køkken, køleskab, komfur og service til 20 personer. Toilet og bad. Tagterrasse og gårdhave.

Leje pr. time: kr. 300,-

Leje pr. time for faste lejere: kr. 260,-

Lørdag og søndag: kr. 4.000,-
Fredag, lørdag og søndag: kr. 4.500,-
Dagspris: 2000,- 

Afholder du workshop i Studio Flow, betaler du fuld pris i de timer workshoppen er normeret til. En halv time før og en halv time efter workshoppen er inkluderet.

Ønsker du at komme i god tid før workshoppen og/eller have ekstra tid efter workshoppen, betaler du halv pris for de timer der ligger før og efter ovennævnte.

Bank

Betaling til: Lunar Bank 6695-1008628617 eller via MobilePay: 32902