Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kundalini workshop i Gotved Instituttet den 3. marts 2024 – “The negative mind”

marts 3 @ 14:00 - 17:00

kr.450

Ordet negativ er – pudsigt nok – negativt ladet; men det behøver ikke altid at være sandheden. “The negative mind” er en vigtig del af eksistensen. Den beskytter os og sætter grænser for uhensigtsmæssig adfærd. Hvis vi ikke indeholdt “The negative mind”, ville vi konstant komme til skade og sætte både vores eget og andres liv på spil. Når “The negative mind” er balanceret, yder den et vigtigt stykke arbejde i at beskytte os fra det, som er potentielt farligt.

Men ubalance kan opstå, og “The negative mind” kan komme til at skygge for chancer og muligheder i livet. Er hjertet eller egoet dybt såret, ligger det snublende nært at opbygge en mur af negativitet som beskyttelse mod yderligere smerte. Det kan give sig udtryk i konstante beklagelser, mangel på taknemmelighed og modstand mod nydelse. Da det ofte er ubevidst, kan man være blændet i forhold til at se klart, hvilken effekt det har, både på det fysiske og mentale helbred, og den rolle man indtager i sociale sammenhænge.

I denne workshop skal vi arbejde med kriya´er der forløser vrede i det tredje chakra – Manipura og styrker livsglæden i det andet chakra – Svadhisthana. Vi skal dyrke dejlig Kundalini Yoga, meditere og chante. Dermed ikke sagt, at vi skal bortvise vores “Negative Mind”; men tværtimod omfavne den, og lade den være den venlige budbringer, der kaster lidt mere lys over, hvorfor vi agerer som vi gør, når frygten overtager.

Sted: Gotved Instituttet, Vodroffsvej 51, Frederiksberg

Tid: 14.00 – 17.00

Underviser: Ulla Steen

Pris: Kr. 450,- incl. the og lidt lækkert

Du kan tilmelde dig her

Detaljer

Dato:
marts 3
Tidspunkt:
14:00 - 17:00
Pris:
kr.450
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , , ,
Hjemmeside:
ullasteen.com

Sted

Gotved Instituttet
Vodroffsvej 51
Frederiksberg, 2000
+ Google Maps

Arrangør

Ulla Steen
Telefon
29827599
E-mail
yoga@ullasteen.dk
Se Arrangør hjemmeside