Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kundalini Yoga Workshop i Gotved Instituttet – “The Soul Body”

februar 4 @ 14:00 - 17:00

kr.450

Vi starter vores rejse gennem de 10 kroppe i 2024.

Vi er ikke kun krop og materie, selv om det nogen gange kan virke sådan. I en travl hverdag handler det ofte om, at få tilfredsstillet de umiddelbare kroplige behov som sult, tørst, varme, sex og toiletbesøg.

Men vi er også  væsener med en sjælsbevidsthed. Den fornemmelse – eller oplevelse – rykker lidt tættere på, når vi arbejder bevidst med åndedrættet, mediterer eller dyrker yoga. Gennem Chakrasystemet og Kundalini yogaens  “10 kroppe”, har vi mulighed for at dykke dybere i forståelsen af, at der bag den fysiske fremtoning ligger et kraftcenter, der kan løfte os mentalt og give nye erkendelser.

Vi starter det nye år med den første æteriske krop – “The Soul Body”, som er det lag af eksistensen vi har med os fra fødslen og som vi tager med os, når vi forlader den fysiske krop. Når der etableres en bevidst forbindelse til “The Soul Body” – knyttes forbindelse til den dybe intuitive forståelse af livsflowet og hjertets visdom.

Overanalysering, splittelse og alle former for separation rammer “The Soul Body” hårdt. Derfor vil vi i denne workshop arbejde med kriya´er, der udspringer fra et kærligt og intuitivt sted. Vi vil arbejde med den øverste del af eksistensen, men hele tiden sørge for, at hjertet danner rod for alt, hvad vi foretager os.

Sted: Gotved Instituttet, Vodroffsvej 51, Frederiksberg

Tid: 4. februar 2024 – kl. 14.00 – 17.00

Underviser: Ulla Steen

Pris: Kr. 450,- incl. the og lidt lækkert

 

 

Detaljer

Dato:
februar 4
Tidspunkt:
14:00 - 17:00
Pris:
kr.450
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, ,

Sted

Gotved Instituttet
Vodroffsvej 51
Frederiksberg, 2000
+ Google Maps

Arrangør

Ulla Steen
Telefon
29827599
E-mail
yoga@ullasteen.dk
Se Arrangør hjemmeside