Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Studio Flow´s fødselsdag og gratis Yoga

juni 15 @ 8:30 - 16:30

Gratis

Lørdag den 15. juni 2024 fejrer vi at Studio Flow fylder 14 år. 

Det gør vi med et fantastisk yogaprogram og du er inviteret. Det eneste du skal gøre, er at melde dig til på mail: yoga@ullasteen.dk og skrive hvilket eller hvilke hold, du ønsker at deltage i.

Fødselsdagsprogram i Studio Flow

Kl. 8.30 – 9.30:
MediYoga ved Danielle

MediYoga er en medicinsk, forskningsbaseret og terapeutisk yogaform, som har til formål at skabe balance – fysisk, mentalt og følelsesmæssigt. Undervisningen vil bestå af bevidst åndedrætstræning, blide langsomme øvelser og stillinger, afspænding og meditation som støtter kroppens egne helbredende processer ved målrettet at stimulere kroppens nerve- og hormonsystem. Øvelser og meditationer fungerer for alle, og tilpasses den enkelte deltagers fysiske formåen. Yogaen kan udføres både på stol og måtte.

Effekter du vil kunne opleve med MediYoga:

  • Dybere, mere bevidst åndedræt
  • Øget kropsbevidsthed
  • Indre ro
  • Mere energi og overskud
  • Bedre koncentration
  • Stress i kroppen mindskes

En time som øver dig i at lytte til din krop, og det som din krops signaler fortæller dig.

Kl. 10.00 – 11.00:
Dejlig Karmayoga med YIN-RESTO-TRYKMASSAGE ved Joanna

Vi starter med en kort afspænding og derefter blide Yin Yoga øvelser med fokus på åndedrættet. Efterfølgende vil du lægges i 2 dejlige restorative stillinger, hvor jeg vil gå rundt og lave trykmassage (til dem der har lyst). Yin, Resto yoga og trykmassage påvirker positivt dit parasympatiske nervesystem, hvor du kommer i dyb ro både kropsligt og mentalt. Yogapraksissen vil også hjælpe dig til at være i nuet og lytte bedre til din krop – der hvor du er.

Kl. 11.30 – 12.30: 
Feel Good Flow ved Sofiya

Ønsker du at bevæge din krop gennem dynamiske yoga-sekvenser, at arbejde med dit åndedræt og meditere?

Vi går igennem dybe stræk og en serie af styrkende stillinger, og afslutter med afslappende Yin Yoga-stillinger og meditation. Feel Good Flow er skabt som en “moving meditation”, der træner både krop og sind – og bringer energi, vitalitet og fokus ind i dit liv. Du får mulighed for at bevæge din krop gennem dynamiske yoga-sekvenser. De kreative yogasekvenser aktiverer musklerne, og blander bevægelse og åndedræt, så en følelse af nærvær opstår. Bagefter afspænder vi med Yin Yoga -stillinger, og til sidst kan du fordybe dig i en guidet meditation.

Timen er på engelsk.

Kl. 13.00 – 14.00
Yoga for Mænd ved Karoline

Holdet hvor yogaøvelserne er skræddersyet til mænd. Programmet fokuserer på at styrke din krop gennem forskellige flows – og derved skabe balance. Øvelserne kombineres med åndedrættet, og de meditative elementer vil være med til, at give sindet en pause. Du behøver ikke være smidig for at være med, men det kan være én af gevinsterne, der kan komme over tid. Flere af mine deltagerne har fortalt om forsvundne smerter, mere mobilitet og hvordan yogaen har hjulpet på deres træning.


Kl. 14.30 – 15.30

Kundalini Yoga ved Ulla Steen

Opløftende, kraftfuld og energigivende Yoga med masser af dejlig musik, Chant, Gongbad og Meditation.

Husk tilmelding på yoga@ullasteen.dk med angivelse af hvilke eller hvilket hold du ønsker at deltage på.

 

 

 

 

 

Detaljer

Dato:
juni 15
Tidspunkt:
8:30 - 16:30
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , , , , , ,

Sted

Studio Flow
Bagergade 16
Svendborg, 5700 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Arrangør

Ulla Steen
Telefon
29827599
E-mail
yoga@ullasteen.dk
Se Arrangør hjemmeside