Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Restorativ Yoga og Kropsbevidsthed

4. september 2022 @ 13:30 - 15:30

kr.225

Søndag den 4. September kl. 13.30 – 15.30.

Restorativ yoga og kropsbevidsthed.

Er du bevidst om dine sanser og hvad kroppen sanser? Giver du dig tid til at opleve kroppens fortællinger i en travl hverdag ?
I denne første workshop, ud af 4. introduceres du til restorativ yoga. Definitionen af restorativ yoga er forskellig afhængig af ophavsmanden/kvinden. Men ifølge Bo Forbes, som jeg er uddannet gennem, er der ingen aktive stræk. Det er yoga i hvile og kan tilpasses alle. Din krop støttes nedefra med puder, tæpper, bolster mm. Stillingerne tilpasses individuelt. Du får tilbudt tæpper, øjenpuder, sandsække mm. for at få din krop derhen, hvor det er bedst muligt for dig at slappe af.

Restorativ yoga er åndedræt, langsommelighed, omsorg, nærvær, blidhed og grounding, netop for at du får mulighed for at gå på opdagelse i din krop. Der kan komme tanker og følelser op, du må forsøge at rumme.
Du guides gennem sekvensen, men det er dit space, din krop dine sanser og behov du skal lære lytte til.

 

OBS i forhold til alle workshops;
Jeg mener baggrunds viden er vigtig, men må påpege, at mine indlæg vil være korte, da for meget tale/information vil bevirke at vi bliver oppe i vores hoveder, fremfor nede i vores kroppe. OG det er jo i kroppen vi skal være, for at opnå en effekt når vi praktiserer restorativ yoga 🙂

Pris 225 kr. pr. Gang. Beløbet betales ved tilmeldingen og overføres på mobilpay. til 40350789. Du kan tilmelde dig til en workshop eller flere.Tilmelder du dig til alle 4 er prisen 800 kr.

Datoer: 4.september, 2. oktober, 6. november og 4. december 2022

Tilmelding og spørgsmål på mail: ptoftemann@me.com

Kærlig hilsen Pia Toftemann

Detaljer

Dato:
4. september 2022
Tidspunkt:
13:30 - 15:30
Pris:
kr.225
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
,

Sted

Studio Flow
Bagergade 16
Svendborg, 5700 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Arrangør

Pia Toftemann