Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Restorativ Yoga og Nervesystemet

2. oktober 2022 @ 16:00 - 18:00

kr.225

Søndag den 2. Oktober kl. 16.00-18.00.

Restorativ yoga og nervesystemet.

Hvorfor virker restorativ yoga og hvordan påvirker det dit nervesystem? Et sundt og balancerende nervesystem består i at skabe balance mellem stimuli go restitution. Restorativ yoga er i høj grad yoga for nervesystemet pga. den ro og langsommelighed der efterstræbes. Når vi opnår den her kropslige og mentale afslappethed, påvirker vi i den grad vores parasympatiske nervesystem. Dvs. den del af nervesystemet der arbejder når kroppen er i hvile. Dvs. når du praktisere restorativ yoga tilgodeser du bl.a. din fordøjelse, dit hormonsystem, dit immunforsvar, din hjerterytme, din søvn osv.
Restorativ yoga kan oversættes med “at bringe i balance”. Så selvom flere oplever stress, angst, smerte mm. så tænk på dit nervesystem som noget positivt, som en ven, der fortæller dig, at det er tid til at lytte til din krop. Stress er din krops måde at reagere på enhver form for “efterspørgsel”.
Du guides gennem sekvensen med ord, omsorg og nænsomhed.

OBS i forhold til alle workshops;
Jeg mener baggrunds viden er vigtig, men må påpege, at mine indlæg vil være korte, da for meget tale/information vil bevirke at vi bliver oppe i vores hoveder, fremfor nede i vores kroppe. OG det er jo i kroppen vi skal være, for at opnå en effekt når vi praktiserer restorativ yoga 🙂

Pris 225 kr. pr. Gang. Beløbet betales ved tilmeldingen og overføres på mobilpay. til 40350789. Du kan tilmelde dig til en workshop eller flere.Tilmelder du dig til alle 4 er prisen 800 kr.

Datoer: 4.september, 2. oktober, 6. november og 4. december 2022

Tilmelding og spørgsmål på mail: ptoftemann@me.com

Kærlig hilsen Pia Toftemann

Detaljer

Dato:
2. oktober 2022
Tidspunkt:
16:00 - 18:00
Pris:
kr.225

Sted

Studio Flow
Bagergade 16
Svendborg, 5700 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Arrangør

Pia Toftemann