Hvad siger deltagerne?

Jeg var netop kommet ud af orkanens øje i mit livs krise efter en cancer-diagnose og -behandling, da jeg fik muligheden for at starte på Ullas yogalæreruddannelse. At tage en yogalæreruddannelse havde været en årelang drøm for mig, og det skulle vise sig, at være det helt rigtige tidspunkt – og sted – at tage den.

At være studerende hos Ulla har været en intenst udviklingsrejse og en decideret terapi til at komme tilbage til livet efter mit livs krise.
Jeg er så evigt og dybt taknemmelig over at være havnet under Ullas vinger, hvor jeg føler mig tryg, varm og beskyttet og kan lappe til mig af hendes visdom, livserfaring, åndelige og spirituelle tilgang til yogaen krydret med en god portion selvironi, humor og respekt for det enkelte menneske.

Uddannelsen er af høj kvalitet med en mange-facettet tilgang, der efterlader mig som studerende med en bred vifte af værktøjer og redskaber at tage med mig på min videre færd.
Holdet jeg går på er en unik sammensætning af (i dette tilfælde) kvinder, der alle har fået en speciel plads i mit hjerte. Ulla formår nemlig at skabe et rum, der giver lyst til at åbne sig og favne hinanden, og den ærlighed og sårbarhed der opstår binder bånd imellem os deltagere.

Jeg vil varmt anbefale Ullas uddannelse til andre, og jeg elsker den især for den spirituelle tilgang, som for mig er essentielt i yogaen.
Den eneste finger, der er at sætte er, at der mangler en overbyggende uddannelse for; jeg vil have mere! 🙂

Nete

 

Tak for nogle rigtig gode dage i Tisvilde.
Jeg er meget imponeret over din store viden, og din måde at formidle det lidt vanskelige stof på.
Jeg har altid godt kunne lide Kundalini Yoga, men disse har dage har været en kæmpe øjenåbner for, hvad der ligger bag.
Stor respekt for historikken!
Fremover vil mine yogatimer være noget ganske andet – på et andet plan.
Jeg ser frem til mange af dem.

Lisbeth, deltager på Kundalini Yoga modulet

 

Ulla er en formidabel lærer, som forstår kunsten i at formidle yogaens filosofi, så alle kan være med.

Hun sørger for at skabe et “rum” fyldt op med nærhed, kærlighed og fuld forståelse og støtte for hinanden.

Dette er ikke kun en yoga uddannelse men en livs uddannelse – der giver både svar, og en bedre forståelse af en selv, og andre, på flere planer.

Efter hvert modul sammen med Ulla, går man hjem, med en følelse af eftertænksomhed og taknemlighed – den livs viden hun har, og forstår at formidle, med et glimt i øjet, er helt unik.

De allerbedste anbefalinger❤

Camilla

 

En helt ny og spændende verden har åbnet sig for mig på denne Yogauddannelse – “Essensen af Yoga” – som i lige så høj grad er en personlig udviklingsrejse til en endnu større bevidsthed ind i mig selv. En rejse fra hovedet og ned i kroppen. Det er en af de bedste og mest udviklende uddannelser, jeg til dags dato, har givet mig selv.

Med stor taknemmelighed og dyb glæde i hjertet – kan jeg på det varmeste anbefale “Essensen af Yoga” – Yogalæreuddannelse ved Ulla Upma Kaur Steen hos Studio Flow – “The Essence of Yoga” i Svendborg.

Jeg har været beriget med den skønneste, dybeste og ærligste undervisning af den mest kompetente yogalærer, jeg kunne ønske mig.

Tak for alt det du har lært mig Ulla – for din empati og støtte og de kærlige spark bagi – og alt den erfaring og viden du har delt omkring livet på flere niveauer.

Den varmeste anbefaling fra mig 🙂
Marlene

 

 

(Dette var et uddrag. Læs hele anbefalingen her…)

Den rejse jeg sendte mig selv ud på i forhold til at uddanne mig til yogalærer, er så langt fra hvad jeg turde drømme om. Det er så meget mere end bare en uddannelse i hvordan man “gør” yoga.

Det er en uddannelse for krop og sind og sjæl. Ulla er en formidabel formidler.
Hun giver os en kæmpe bid af sin egen visdom hver gang vi er sammen.
Denne uddannelse er om nogen en holistisk uddannelse.

Mine varmeste anbefalinger til jer der skulle stå mellem to valg!
– tag Ulla – hun er – “Essensen af Yoga”.

Kh Gitte

 

Jeg har rejst i hele verden og elsker det; men den bedste rejse jeg har været på, er min livsrejse gennem yogalæreruddannelsen hos “Essensen af Yoga”.

Her bliver jeg fyldt med livsvisdom, glæde, varme og humor- og her får jeg masser af veje til selvindsigt.

En fantastisk rejse, der er startet her; men som vil fortsætte hele mit liv. Den bedste gave jeg nogen sinde har givet mig selv, en gave, som alle dem omkring mig også får glæde af. Kort sagt: Min krop og sjæl er kommet i topform.

Mette

 

På Ulla Steens yogalæreruddannelse “The Essence of Yoga” har jeg fået en solid viden ikke bare om anatomi, asana, pranayama, filosofi, yogalærerens rolle med videre, jeg har også lært noget langt vigtigere som jeg altid vil bære med videre:

Jeg har lært at trække vejret. Jeg har lært at give for at få, at fejle for at lære, at sige pyt og rejse mig igen når det hele ramler, og at byde det jeg ønsker, velkommen i mit liv.

Tak for det, Ulla!

Sara

 

 Jeg føler jeg har åbnet en dør som jeg ikke vidste jeg havde.Har fået øje på noget der er “størrer end mig selv” ved at arbejde kropsligt og mentalt, på en anden måde end jeg tidligere har prøvet.

Og en masse andet 😃

Karin

 

Det har været et super skønt, hårdt, spændende, sjovt og udviklende år sammen med dig. Du har lært mig ufattelig meget om yoga og om at lære yoga fra mig. Og ikke mindst alt det andet om at leve livet og være sig selv. Jeg håber, jeg kommer til at lære mere af dig!

Anja

 

For mig er yoga en måde at “komme hjem på”.

At gå Yoga uddannelses vejen er som at gå på en sti af visdom, der øger min bevidsthed, og hjælper mig til at finde hjem til mig selv.

Annemette