Hvad siger deltagerne?

Ulla er en formidabel lærer, som forstår kunsten i at formidle yogaens filosofi, så alle kan være med.

Hun sørger for at skabe et “rum” fyldt op med nærhed, kærlighed og fuld forståelse og støtte for hinanden.

Dette er ikke kun en yoga uddannelse men en livs uddannelse – der giver både svar, og en bedre forståelse af en selv, og andre, på flere planer.

Efter hvert modul sammen med Ulla, går man hjem, med en følelse af eftertænksomhed og taknemlighed – den livs viden hun har, og forstår at formidle, med et glimt i øjet, er helt unik.

De allerbedste anbefalinger❤

Camilla

 

En helt ny og spændende verden har åbnet sig for mig på denne Yogauddannelse – “Essensen af Yoga” – som i lige så høj grad er en personlig udviklingsrejse til en endnu større bevidsthed ind i mig selv. En rejse fra hovedet og ned i kroppen. Det er en af de bedste og mest udviklende uddannelser, jeg til dags dato, har givet mig selv.

Med stor taknemmelighed og dyb glæde i hjertet – kan jeg på det varmeste anbefale “Essensen af Yoga” – Yogalæreuddannelse ved Ulla Upma Kaur Steen hos Studio Flow – “The Essence of Yoga” i Svendborg.

Jeg har været beriget med den skønneste, dybeste og ærligste undervisning af den mest kompetente yogalærer, jeg kunne ønske mig.

Tak for alt det du har lært mig Ulla – for din empati og støtte og de kærlige spark bagi – og alt den erfaring og viden du har delt omkring livet på flere niveauer.

Den varmeste anbefaling fra mig 🙂
Marlene

 

 

(Dette var et uddrag. Læs hele anbefalingen her…)

Den rejse jeg sendte mig selv ud på i forhold til at uddanne mig til yogalærer, er så langt fra hvad jeg turde drømme om. Det er så meget mere end bare en uddannelse i hvordan man “gør” yoga.

Det er en uddannelse for krop og sind og sjæl. Ulla er en formidabel formidler.
Hun giver os en kæmpe bid af sin egen visdom hver gang vi er sammen.
Denne uddannelse er om nogen en holistisk uddannelse.

Mine varmeste anbefalinger til jer der skulle stå mellem to valg!
– tag Ulla – hun er – “Essensen af Yoga”.

Kh Gitte

 

Jeg har rejst i hele verden og elsker det; men den bedste rejse jeg har været på, er min livsrejse gennem yogalæreruddannelsen hos “Essensen af Yoga”.

Her bliver jeg fyldt med livsvisdom, glæde, varme og humor- og her får jeg masser af veje til selvindsigt.

En fantastisk rejse, der er startet her; men som vil fortsætte hele mit liv. Den bedste gave jeg nogen sinde har givet mig selv, en gave, som alle dem omkring mig også får glæde af. Kort sagt: Min krop og sjæl er kommet i topform.

Mette

 

På Ulla Steens yogalæreruddannelse “The Essence of Yoga” har jeg fået en solid viden ikke bare om anatomi, asana, pranayama, filosofi, yogalærerens rolle med videre, jeg har også lært noget langt vigtigere som jeg altid vil bære med videre:

Jeg har lært at trække vejret. Jeg har lært at give for at få, at fejle for at lære, at sige pyt og rejse mig igen når det hele ramler, og at byde det jeg ønsker, velkommen i mit liv.

Tak for det, Ulla!

Sara