Hvad siger deltagerne?

 

Vil blot fortælle at jeg bliver bekræftet – gang på gang – i at mit valg af uddannelsessted hos Studio Flow er det helt rigtige.

Alt det du ved, og det du evner at facilitere af processer og snakke – og så din meget nuancerede feedback.

Jeg er meget imponeret over alt det du kan, og det du giver os med fra gang til gang.

Jeg var meget træt i aftes, og tænker det skyldes den tankeproces, der udover den fysiske del, sætter i gang, når vi er på uddannelse.

Danielle

 

 

 

”At tage en yogauddannelse ved Studio Flow i Svendborg er en spændende og udviklende rejse ind i Yogaens univers. Vi kommer vidt omkring og lærer at forstå betydningen af yogaen både i dens oprindelige tid og i dag. Ulla er en dedikeret underviser, som praktiserer det hun siger, og siger det, hun praktiserer. Vi bliver selv klædt på til at praktisere og undervise Yoga, designe et målrettet og intelligent yogaforløb og anvende Yogaens mange muligheder for at bevæge krop og sind. Ulla deler gavmildt ud af sine rige erfaringer som yogaunderviser og formår at få os involveret på et personligt plan. Et ekstra plus er, at du også bliver indført i Kundalini Yoga og Chanting og kan derfor også integrere det i din undervisning i fremtiden.”

Dorte

 

 

Jeg kan varmt anbefale Ulla Steen ‘s yogauddannelse “Essencen af Yoga” Det er en fantastisk dybdegående rejse ind i yogaens verden. Vi bliver undervist på et meget højt fagligt niveau, der giver mig et godt fundament i min egen undervisning som yogalærer. Jeg slutter min uddannelse til januar, jeg troede at jeg skulle ud og lave en masse god yoga, som jeg kender fra mine yogatimer med Ulla, men det blev mere end det, nemlig den vildeste indre rejse🌟. Jeg kommer til at savne mine søde dejlige medstuderende og Ulla, som den fantastiske formidler hun er.

Methe

 

 
 
” Jeg bare viste etter noen møter med Ulla og hennes yogaundervisning -at hun som menneske og faglig hadde noe helt spesielt å lære bort….noe jeg fikk helt rett i.
 
“The essence of yoga” utdannelsen med Ulla har ikke bare vært engrunnlegende yoga utdannelse, men en livs utdannelse.
 
Yoga er en spirituell praksis og den speiler ulla fenomenalt gjennom sin undervisning med faglig tyngde og livserfaring.
 
Utdannelsen er inspirerende og av høy kvalitet, jeg sitter igjen med masse av verktøy til undervisning egen praksis og til livet i seg selv.
 
Er så utrolig takknemlig for denne reisen med Ullaog mine medstudenter i deilige Tisvildeleje. Takk for all læring, varme, sårbarhet, ærlighet, grin og glede
 
Jeg vil på det varmeste anbefale Ullas utdannelse som er en fantastisk reise gjennom “The essence of yoga”
 
 
 Beate, Oslo, Norge

Kan stort anbefale Ulla Steens Yoga uddannelse.
 
Her får du den grundige og dybtgående viden,  du får brug for som yogalærer. Med en erfaring der tager dig ind i bredden, dybden og ikke mindste højden af yogaens verden – en grundig yogalærer uddannelse.
 
Med stor respektfuld hilsen fra en kollega ⭐️
 
Charlotte Bom, leder af Yogahjørnet, Christianshavn, Kbh.
 

 

Jeg var netop kommet ud af orkanens øje i mit livs krise efter en cancer-diagnose og -behandling, da jeg fik muligheden for at starte på Ullas yogalæreruddannelse. At tage en yogalæreruddannelse havde været en årelang drøm for mig, og det skulle vise sig, at være det helt rigtige tidspunkt – og sted – at tage den.

At være studerende hos Ulla har været en intenst udviklingsrejse og en decideret terapi til at komme tilbage til livet efter mit livs krise.
Jeg er så evigt og dybt taknemmelig over at være havnet under Ullas vinger, hvor jeg føler mig tryg, varm og beskyttet og kan lappe til mig af hendes visdom, livserfaring, åndelige og spirituelle tilgang til yogaen krydret med en god portion selvironi, humor og respekt for det enkelte menneske.

Uddannelsen er af høj kvalitet med en mange-facettet tilgang, der efterlader mig som studerende med en bred vifte af værktøjer og redskaber at tage med mig på min videre færd.
Holdet jeg går på er en unik sammensætning af (i dette tilfælde) kvinder, der alle har fået en speciel plads i mit hjerte. Ulla formår nemlig at skabe et rum, der giver lyst til at åbne sig og favne hinanden, og den ærlighed og sårbarhed der opstår binder bånd imellem os deltagere.

Jeg vil varmt anbefale Ullas uddannelse til andre, og jeg elsker den især for den spirituelle tilgang, som for mig er essentielt i yogaen.
Den eneste finger, der er at sætte er, at der mangler en overbyggende uddannelse for; jeg vil have mere! 🙂

Nete

 

Ulla er en formidabel lærer, som forstår kunsten i at formidle yogaens filosofi, så alle kan være med.

Hun sørger for at skabe et “rum” fyldt op med nærhed, kærlighed og fuld forståelse og støtte for hinanden.

Dette er ikke kun en yoga uddannelse men en livs uddannelse – der giver både svar, og en bedre forståelse af en selv, og andre, på flere planer.

Efter hvert modul sammen med Ulla, går man hjem, med en følelse af eftertænksomhed og taknemlighed – den livs viden hun har, og forstår at formidle, med et glimt i øjet, er helt unik.

De allerbedste anbefalinger❤

Camilla

 

En helt ny og spændende verden har åbnet sig for mig på denne Yogauddannelse – “Essensen af Yoga” – som i lige så høj grad er en personlig udviklingsrejse til en endnu større bevidsthed ind i mig selv. En rejse fra hovedet og ned i kroppen. Det er en af de bedste og mest udviklende uddannelser, jeg til dags dato, har givet mig selv.

Med stor taknemmelighed og dyb glæde i hjertet – kan jeg på det varmeste anbefale “Essensen af Yoga” – Yogalæreuddannelse ved Ulla Upma Kaur Steen hos Studio Flow – “The Essence of Yoga” i Svendborg.

Jeg har været beriget med den skønneste, dybeste og ærligste undervisning af den mest kompetente yogalærer, jeg kunne ønske mig.

Tak for alt det du har lært mig Ulla – for din empati og støtte og de kærlige spark bagi – og alt den erfaring og viden du har delt omkring livet på flere niveauer.

Den varmeste anbefaling fra mig 🙂
Marlene

 

 

(Dette var et uddrag. Læs hele anbefalingen her…)

Den rejse jeg sendte mig selv ud på i forhold til at uddanne mig til yogalærer, er så langt fra hvad jeg turde drømme om. Det er så meget mere end bare en uddannelse i hvordan man “gør” yoga.

Det er en uddannelse for krop og sind og sjæl. Ulla er en formidabel formidler.
Hun giver os en kæmpe bid af sin egen visdom hver gang vi er sammen.
Denne uddannelse er om nogen en holistisk uddannelse.

Mine varmeste anbefalinger til jer der skulle stå mellem to valg!
– tag Ulla – hun er – “Essensen af Yoga”.

Kh Gitte

 

Jeg har rejst i hele verden og elsker det; men den bedste rejse jeg har været på, er min livsrejse gennem yogalæreruddannelsen hos “Essensen af Yoga”.

Her bliver jeg fyldt med livsvisdom, glæde, varme og humor- og her får jeg masser af veje til selvindsigt.

En fantastisk rejse, der er startet her; men som vil fortsætte hele mit liv. Den bedste gave jeg nogen sinde har givet mig selv, en gave, som alle dem omkring mig også får glæde af. Kort sagt: Min krop og sjæl er kommet i topform.

Mette

 

På Ulla Steens yogalæreruddannelse “The Essence of Yoga” har jeg fået en solid viden ikke bare om anatomi, asana, pranayama, filosofi, yogalærerens rolle med videre, jeg har også lært noget langt vigtigere som jeg altid vil bære med videre:

Jeg har lært at trække vejret. Jeg har lært at give for at få, at fejle for at lære, at sige pyt og rejse mig igen når det hele ramler, og at byde det jeg ønsker, velkommen i mit liv.

Tak for det, Ulla!

Sara

 

 

Det har været et super skønt, hårdt, spændende, sjovt og udviklende år sammen med dig. Du har lært mig ufattelig meget om yoga og om at lære yoga fra mig. Og ikke mindst alt det andet om at leve livet og være sig selv. Jeg håber, jeg kommer til at lære mere af dig!

Anja

 

 Jeg føler jeg har åbnet en dør som jeg ikke vidste jeg havde.Har fået øje på noget der er “størrer end mig selv” ved at arbejde kropsligt og mentalt, på en anden måde end jeg tidligere har prøvet.

Og en masse andet ?

Karin

 

 

Tanker og ord fra Rikke ang. yogalæreruddannelsen “Essensen af yoga” ved Ulla Upma Kaur Steen.

Jeg blev spurgt om, jeg ville sætte lidt ord og tanker på min oplevelse af uddannelsen Essensen af yoga, hvortil jeg straks svarede: ja meget gerne.

Men nu hvor jeg sidder her og skal formulere mig, så bliver ordene svære at få ned på papiret for det hele er lidt subtilt og på en måde ordløst. Alt er det samme som før, også bare overhovedet ikke alligevel.

Jeg startede på uddannelsen efter grundige overvejelser om hvorfor og hvordan, det skulle kunne lade sig gøre. Der var økonomien at tage hensyn til og jeg har et job, der fylder godt op i kalenderne såvel som i hovedet og en familie med mand og to børn.

Beslutningen blev endelig taget og siden starten af uddannelsen i marts 2019, har jeg ikke set mig tilbage, men har derimod taget imod den mulighed uddannelsen er, for at jeg kan fordybe mig i min passion for yoga.

Uddannelsen er, som jeg ser ser det og har oplevet det indtil nu, meget bredt funderet, da den kommer omkring flere emner og retninger inden for yogaens mange facetter. Derudover giver uddannelsen, i Ullas kyndige hænder, deltagerne mulighed for at synke dybt ind i deres egen udviklingsrejse og undersøge deres potentiale og virkelyst indenfor yoga og i livet generelt.

Ulla står som den bærende og inspirerende kraft i uddannelsen. Hun omgiver sig med dygtige med-undervisere og assistenter, som alle bærer den samme hjertevarme tilgang til det at formidle yoga videre. Ulla er en vidende og generøs underviser og hun deler af sig selv med mange kloge perspektiver på livet. Perspektiver der sættes op imod spændende og relevant yogateori.

Ulla evner at omsætte yogafilosofi ind i hverdagens gøren og laden så vel som livets større udfordringer og på den måde bliver teorien relevant, nærværende og operativ.

Hun er en meget professionel facilitator og underviser og jeg oplever, at al den viden hun præsentere mig for gradvist kommer ind på celleniveau og manifesterer sig stille og roligt i mit liv.

Hun har en stor viden og arbejder med præcision og fremstår meget autentisk. Perspektiver og tanker bliver præsenteret råt for usødet i en ramme, der er tillidsvækkende og respektfuld – og tilmed med den rette dosis af befriende humor.

Som deltager på uddannelsen bliver jeg inviteret til at gå nye veje med yogaen i mit liv og der etableres undervejs en dybere forståelse af yogaens virke igennem den mangefacetteret undervisning på uddannelsen. Med de mange nuancer og temaer i uddannelsen bliver yogaens verden stor og mangfoldig og det hele er bundet op på en sikker udsat kurs for deltagerne, med Ulla ved roret.

Ulla er en rigtig god historiefortæller og fortællingens kraft kombineres med helt lavpraktiske, funktionelle råd, som er direkte omsættelige for ens egen praksis og virke som formidler af yoga.

Jeg har taget uddannelsen i de dejlige rammer i Studio Flow i Svendborg og jeg har nydt hvert øjeblik, jeg har tilbragt der sammen med mine medstuderende, som bliver ens følgesvende ud på en spændende yoga færd.

Tilbage er der blot at sige: Også tak for utrolig lækker morgenmad og ja – tak for alt! 🙂

Rikke, januar 2020.

 

 

Tak for nogle rigtig gode dage i Tisvilde.
Jeg er meget imponeret over din store viden, og din måde at formidle det lidt vanskelige stof på.
Jeg har altid godt kunne lide Kundalini Yoga, men disse har dage har været en kæmpe øjenåbner for, hvad der ligger bag.
Stor respekt for historikken!
Fremover vil mine yogatimer være noget ganske andet – på et andet plan.
Jeg ser frem til mange af dem.

Lisbeth, deltager på Kundalini Yoga modulet

 

 
En ydre såvel som indre personlig rejse gennem smukke enge, stejle kløfter og ujævne stier. Latter og intense weekender fyldt med kærlige sjæle, nye knyttede venskaber og visdom. Tårer af forløsning og indsigt, tårer af glæde og hjertevarme.
 

Transformation fra puppe til flyvefærdig sommerfugl – Klar til at formidle yogaens helt vidunderlige univers – en gave for livet 💝

Tinnah