Udtalelse fra Marlene

Min egen indre rejse samt min anbefaling af Esensen af Yoga – Yogauddannelse ved Ulla Upma Kaur Steen

En helt ny og spændende verden har åbnet sig for mig på denne Yogauddannelse – Essensen af Yoga – som i lige så høj grad er en personlig udviklingsrejse til en endnu større bevidsthed ind i mig selv. En rejse fra hovedet og ned i kroppen. Det er en af de bedste og mest udviklende uddannelser jeg til dags dato, har givet mig selv :-). Denne uddannelse er som at gå gennem en transformationsport, som min yngste søn ville ha sagt det :-). Jeg er dybest set den samme person, men alt omkring mig føltes og opleves ganske anderledes – netop fordi min bevidsthed har fået endnu et løft.

Livet er en lang rejse med op og nedture. Min bevidsthed udvides hele livet. Jeg lærer af alle mine relationer, mine symptomer i krop og sjæl og især af min måde at tolke og bearbejde alle livets udfordringer eller gaver. Jeg ved, at det ikke er alle de udfordringer jeg møder i livet, der påvirker mit liv allermest – MEN det er måden, jeg tænker, føler og handler på i de forskellige situationer – der afgør om jeg løfter mig selv eller ej.
Denne Yogauddannelse hos Ulla har helt klart været med til at udvide min bevidsthed på mange af livets områder, og gjort mig til den jeg er i dag.

Jeg har især lært, at forskellen ligger i, om jeg lytter og tager nogle bevidste valg der løfter mig, eller om jeg ignorerer min krops signaler og kommer mere og mere i ubalance.
Nogle gange skal der andre øjne på mig for at rette op og komme i balance – hvis jeg har stirret mig blind på noget, der i virkeligheden er uhensigtsmæssigt for mig. Denne uddannelse hos Ulla fik mig til at se igen, og ændre en adfærd der var med til at slukke mit lys.
Vi lærer hele livet hvis vi lytter – og det kræver, at vi er stille og arbejder med vores bevidsthed.
Her er yoga og meditation en af livets største gaver i min verden ihvertfald :-).

Med stor taknemmelighed og dyb glæde i hjertet – kan jeg på det varmeste anbefale Essensen af Yoga – Yogalæreuddannelse ved Ulla Upma Kaur Steen hos Studio Flow – the essence of yoga i Svendborg.

Jeg har været beriget med den skønneste, dybeste og ærligste undervisning af den mest kompetente yogalærer, jeg kunne ønske mig.

Tak for alt det du har lært mig Ulla – for din empati og støtte og de kærlige spark bagi – og alt den erfaring og viden du har delt omkring livet på flere niveauer.

Den varmeste anbefaling fra mig 🙂
Marlene