Hvor himlen møder Jorden – Yogaretreat på smukke Samsø

Ørnslund, Samsø
6.-10. juli 2020

I Juli 2020 tager vi til Samsø igen.

På Ørnslund hos Anette og Thomas er naturen lige udenfor vinduerne i den smukke yogasal. Maden er lækker, farverig og økologisk, så rammen er sat for dette års Sommer Yogaretreat.

 

Temaet i år er: “Hvor himlen møder jorden”.

Hjertechakraet er kroppens midterste chakra. Hjertechakraet er kendt som Anahata chakra, som betyder “ikke ramt” eller “ikke skadet”. Et hjertechakra i balance har medfølelse og ubetinget kærlighed, hvilket betyder, at det ikke kan såres, elsker ubetinget, og tager ikke negativitet til sig.

Der er tre chakra under, som arbejder med de jordlige energier: Jord, Vand og Ild: Det ubevidste, seksualitet, følelser og urkraft.

De tre øverste chakra arbejder med selvforståelse. Måden at udtrykke sig på, intuition og universets uendelige energi… Brahman.

I Kundalini Yoga filosofien arbejder vi yderligere med det 8. chakra: Auraen – det elektromagnetiske felt som omgiver kroppen – en spejling af balancen i de øvrige 7 chakra.

“People lie – Aura´s never lie”.

Vi vil gennem Kundalini Yoga, Yin Yoga og Restorativ Yoga prøve at balancere “Jorden og Himlen”, således hjertetchakraet kan åbnes, og lade energien flyde frit mellem de to to elementer.

 

 

 

Jeg har inviteret Yogalærer Anne Skov som gæsteunderviser. Anne vil hver aften/sen eftermiddag guide deltagerne gennem Yin – og Restorativ Yoga

Morgen og formiddag arbejder vi med Kundalini Yoga ved Ulla Upma Kaur Steen.

Tidspunkter og program vil blive lagt på siden ved udgangen af september måned.

Du kan allerede nu indbetale depositum kr. 1500,- for at sikre din plads, da der er begrænsede pladser på retreatet.

Konto nr. 5054-1161811 eller mobile pay 32902.

Husk at skrive navn og mærk indbetalingen “Samsø”