The feel good facial – gaveæske

kr. 599,00

Beskrivelse

Den ultimative ‘feel good’ ansigtsbehandling derhjemme. Dette sæt inkluderer alt du behøver for at få en komplet ansigtsbehandling – lige fra dybderens til ansigtsmassage. Vores ‘feel good’-ansigtsbehandling efterlader din hud sund og beroliget.

Indhold:

Gentle Cleansing Melt (60 ml)

Denne eksklusive renselotion indeholder nærende økologisk baobabolie der lindrer og fugter. Naturlige sukkerekstrakter kombineres nænsomt med vand for at danne en cremet rensemælk, der let skylles væk igen og efterlader huden ren, beroliget og optimalt fugtet.

Radiant Glow Mask (30 ml)

Denne righoldige maske blandet med råt kakaopulver og ler revitaliserer og renser, mens kokosnødgranulater eksfolierer huden til silkeagtig perfektion.

Naturlige sukkerekstrakter omdanner ved kontakt med vand den eksfolierende maske til en cremet lotion, der let skylles af og efterlader huden glat, fugtet og beroliget.

Hyaluronic Serum 200 (10 ml)

Dette rene og klare serum til normal til tør hud indeholder 200mg hyaluronsyre pr. flaske. Hyaluronsyre har vist sig at fugte huden indefra og udjævne fine linjer og rynker. Økologisk granatæbleekstrakt blødgør og beskytter. Delikat duftende med økologisk rosenvand.

Hyaluronic Eye Complex (10 ml)

Stamceller fra tropiske planter hjælper med at mindske synligheden af poser under øjnene og slap hud, samtidig med at der strammes op og lysnes i de fine områder omkring øjnene. Hyaluronsyre hjælper med at reducere rynker, hvilket gør at huden ser yngre ud og får en bedre udstråling.

Daily Renew Facial Cream (30 ml)

Denne fugtighedscreme genopretter den naturlige balance i normal til tør hud med en blanding af rene, økologiske olier. Økologisk arganolie giver næring, mens naturlig hyaluronsyre beroliger og fugter. Delikat duftende med beroligende, allergivenlig vanilje og kokosnød.

Værdi: kr. 737,-

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “The feel good facial – gaveæske”