Juniper & Labrador Tea extra-care creme, 100 ml

DKK 499,00

Beskrivelse

Ekstra plejende creme til meget tør og irriteret hud. Cremen er ikke tilsat vand og er derfor specielt egnet til et koldt klima. Cremen lindrer hudlidelser, ømme muskler og styrker samtidig hudens eget forsvar mod infektioner.

Anvendelse: Brug en smule extra-plejende creme hvor huden er ekstra udsat, f.eks. på hænderne og kinderne om vinteren. Bruges også på fødderne ved f.eks. sprukne hæle eller for at blødgøre hård hud. Giv derefter huden tid til at absorbere cremen.

Juniper er Grønlandsk enebær og Labrador Tea hedder på dansk Grønlandsk Posten. En helt igennemfantastisk plante. Både hvad angår udseende, men også som lægeplante. Den har været brugt i 1.000 vis af år her i Grønland, styrker immunforsvaret og forstærker cellemembraner. Den er samtidig en kraftig antioxidant. Qajassat (navn på grønlandsk – betyder kajak, bladene er kajakformede – det danske navn, fordi man i tidernes morgen bragt post ud via kajak 😀 ) vokser kun i arctic og i Canada er det et helt område, som hedder Labrador.
Qajaasat anvende både ind- og udvortes og er meget populær som te her i Grønland. Bliver flittig brugt mod forkølelse og infektion.

 

meget tør / tør / irriteret hud

Emballage: 100 ml. krukke

    

Grønlands post og enebær

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Juniper & Labrador Tea extra-care creme, 100 ml”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *