Depositum – Døden i livet og livet i døden – sommerretreat på Samsø. 7.-10. juli 2019. Dobbeltværelse

DKK 1.000,00

Varekategori:

Beskrivelse

På et en af Danmarks smukkeste øer og det fineste retreat sted, afholdes et livsbekræftende retreat om døden i livet og livet i døden.

Livet får større mening og livskvalitet, når vi indser at intet varer evigt. Det kan hjælpe os til at træffe bedre og mere ansvarlige valg, både overfor os selv og vores nærmeste. Det er først når døden står og kigger os ind i øjnene at vi indser, at der ikke er tid til smålighed og middelmådighed. Tænk… hvis vi i det daglige liv var mere opmærksomme på døden som en naturlig følgesvend, og netop derfor kunne give os selv mulighed for at vælge kvalitet og fravælge ligegyldigheden.

At se døden som en naturlig del af livet, kan være en transformerede oplevelse, men det kræver træning. Når vi som vordende forældre skal føde et barn, er der ingen grænser for tilbud af enhver art. Fødselsforberedelse, yoga for gravide, mødregrupper osv. osv. Men falder talen på døden, skal man kigge langt efter kurser og coaches. Det er ærgerligt, for døden er resultatet af livet.  En forståelse af denne evidens er en gave til dig selv, og det liv der venter forude.

Gennem samtaler i de lyse sommernætter, musik, stilhed, meditation, dans, skrivning og visualisering, vil vi gå gennem livets faser, gennem stille eftertænksomme tårer og tårer udløst af latter. Nogen gange vil vi arbejde i grupper og andre gange alene.

Retreatet tager udgangspunkt i Kundalini yogaens dybe indsigt i fødsel og død. Vi arbejder ligeledes med Para Yoga Nidra.

Hver morgen starter vi med Sadhana – evt. udenfor mens solen står op, hvis vejret tillader det.

“Sadhana is nothing but where one prepares for the day to become kind and compassionate to everyone including the enemies”.  Yogi Bhajan

Retreatet er for alle aldre, unge, ældre og midt imellem, mænd og kvinder!

Retreat leder: Ulla Upma Kaur Steen

Begrænsede pladser!

Se mere her: https://ullasteen.com/4636-2/

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Depositum – Døden i livet og livet i døden – sommerretreat på Samsø. 7.-10. juli 2019. Dobbeltværelse”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *