Chakra workshop 11. februar 2024 – Yogagården, Odense

DKK 400,00

Beskrivelse

Søndag d. 11. februar 2024 kl. 10.00 – 13.00 får Yogagården besøg af Ulla Steen, der er indehaver af Studio Flow i Svendborg. Ulla guider dig igennem tre timers workshop med udgangspunkt i Kundalini Yoga og med fokus på kroppens chakraer.

Ulla skriver om workshoppen:

En stor del af yogaens grundfilosofi bygger på accept af sig selv og troen på, at alle eksistentielle spørgsmål, ikke skal søges udenfor, men indeni sig selv. I denne workshop vil vi gennem Kundalini yogaens vidunderlige kriya´er, meditationer, åndedrætsøvelser og chanting væve de 7 chakraer sammen til en fuldkommen kropslig og mental oplevelse af helhed og healing.

Gennem forståelse af chakraernes indflydelse på hele vores eksistens – både fysisk, mentalt og spirituelt, kan vi bedre opløse blokeringer, dårlige vaner og fastlåste mønstre, der forhindrer os i at leve livet i overensstemmelse med vores sjæls formål. En Kundalini yoga lektion vil ofte indeholde følgende elementer:

▪ Pranayama: Næse eller mund, dyb eller overfladisk, langsom eller hurtig, tilbageholdt eller “skubbet” ud

▪ Asanas: Forskellige stillinger, der forbedrer fleksibilitet og styrke

▪ Lyd og vibrationer: Gong, mantra, chanting, sang

▪ Drishti: Åbne, lukkede, halvåbne øjne, mental koncentration og fokus

▪ Mudra: Håndstillinger der medvirker til at dirigere energi til specifikke områder af hjernen

▪ Bandhas: Kropslåse, der dirigerer Prana – Apana

▪ Lukkede øjne: Vi “ser” indad – og lader de konstante indtryk fra verden omkring os ligge et øjeblik

Disse elementer er i Kundalini Yoga intelligent sammensat på en sådan måde, at man opnår sundhedsmæssig effekt på nerve-, lymfe- og hormonsystem, kredsløb og hjernens funktionsområder. En vedholdende praksis vil give udøveren en fysisk og mental styrke til at stå stærkere i livets udfordringer. Selvom Kundalini Yogaen uddeler fantastiske fysisk helbredende “gaver”, er det primære fokus i Kundalini Yoga at opnå dybere bevidsthed gennem forståelse af chakraerne, og hvordan de influerer på tanker, følelser og helbred.


Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Chakra workshop 11. februar 2024 – Yogagården, Odense”