Evolve - prisvindende ren hudpleje

Evolve Beauty er grundlagt i London af den prisvindende iværksætter Laura Rudoe, som også har udviklet produkterne. Laura blev inspireret til at skabe sine egne naturlige skønhedsprodukter, efter at have hjulpet med at oprette det internationalt anerkendte brand NUDE.

På baggrund af hendes halvt rumænske ophav, hvor naturlig hudpleje er en livsstil, samt hendes interesse for velvære og ernæring, havde Laura en vision om en produktserie, der ville gøre det lidt lettere at leve sundt og grønt i hverdagen.

Passionen for det bedste naturen har at tilbyde har bragt hende så vidt som til Amazonas regnskov for at lede efter superfoods og naturligt aktive stoffer. Det hele med den klare målsætning at skabe den mest effektive hudpleje som muligt.

Laura undersøger nøje hver ingrediens der går ind i produkterne og hun blander de essentielle oliebaserede dufte personligt og i hånden.

Ydermere sikrer Laura, at Evolve følger strenge ingrediensregler for at sikre at produkterne ikke indeholder skadelige stoffer, samt at de er så naturlige og økologiske som muligt.

Evolve tager nu et kæmpe skridt mod at blive et cirkulært hudplejemærke ved at introducere en ny komposterbar emballage af græspapir.

Som brand-navnet antyder, så leder vi hos Evolve altid efter måder hvorpå vi kan forbedre os selv for at sikre, at alt hvad vi gør, er så miljøvenligt som muligt. Dette mål hjælper vores nye emballage af græspapir os netop imod.

Omkring 120 milliarder enheder af emballage produceres hvert år af den globale skønhedsindustri, og vi er meget glade for at gå i spidsen for at reducere noget af det affald, der produceres.

Viser alle 6 resultater