Nytårsretreat 2019/20 på Stuebjerggaard, Tisvildeleje

“For last year’s words belong to last year’s language
And next year’s words await another voice.
And to make an end is to make a beginning.”

T.S. Eliot

 

Inspireret af ovennævnte T.S. Elliots citat, vil vi på dette Nytårsretreat arbejde med at forfine vores udtryk, både tankemæssigt, sprogligt og kropsligt.

Når vi som mennesker sender energi til omverdenen, gennem tanker, ord og handlinger, sætter vi bevidst eller ubevidst dagsordenen for, hvad der kommer tilbage til os. Den karmiske virkning er evident, og kan vi forfine og forbedre vores adfærdsmønstre, er det muligt at ændre den karmiske virkning, og dermed sætte dagsordenen for det liv vi dybest set ønsker.

Tiden omkring nytår er en fantastisk mulighed for at reflektere over det forgangne og det nye der kommer. Vi har valgt de smukkeste rammer man kan forstille sig på Stuebjerggard i Tisvildeleje.

Stedet har fået tilført en ny koncertsal med varme i gulvet, lydregulerende vægge og et kæmpe glasparti mod naturen. (se foto ovenfor). Her vil vi nyde yogaen, musikken og Gongens terapeutiske virkning.

Maden bliver tilberedt af stedet kok og er overvejende vegetarisk.

Program og pris vil blive annonceret her på siden senest medio juni.

Der er begrænsede pladser. Vores nytårsretreat plejer at være udsolgt, så det er en god idé at reservere plads så tidligt som muligt.

Underviser: Ulla Upma Kaur Steen

Tilmelding: yoga@ullasteen.dk

Stuebjerggaard.dk