Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Restorativ yoga og den interoceptive sans

december 4 @ 16:30 - 18:30

kr.225

Den 4. december kl. 16.30 – 18.30.

Restorativ yoga og den interoceptive sans.

Ligesom du har receptorer i dine muskler og led, findes de også i dine organer og din hud. Disse receptorer sender informationer om indersiden af din krop til din hjerne, som så registrere hvornår du f.eks. er tørstig, sulten, skal på toilettet, hvordan din puls og kropstemperatur er osv. Den kommunikation der foregår mellem krop og sind er ofte envejs, nemlig når hovedet giver besked til kroppen. Hvilken betydning har interoception på vores kropsbevidsthed og velbefindende? Hvordan kan vi bruge interoception som værktøj til at blive bedre til at forbinde kroppen og sjælen i en verden hvor kroppen nærmest kun ses som et transportmiddel. Interoception handler om selvregulering og evnen til at skabe balance i kroppen.
I denne workshop vil der være fokus på begreberne “buttum up” og buttum down”
Du guides gennem sekvensen med ord, omsorg og nænsomhed.

OBS i forhold til alle workshops;
Jeg mener baggrunds viden er vigtig, men må påpege, at mine indlæg vil være korte, da for meget tale/information vil bevirke at vi bliver oppe i vores hoveder, fremfor nede i vores kroppe. OG det er jo i kroppen vi skal være, for at opnå en effekt når vi praktiserer restorativ yoga 🙂

Pris 225 kr. pr. Gang. Beløbet betales ved tilmeldingen og overføres på mobilpay. til 40350789. Du kan tilmelde dig til en workshop eller flere.Tilmelder du dig til alle 4 er prisen 800 kr.

Datoer: 4.september, 2. oktober, 6. november og 4. december 2022

Tilmelding og spørgsmål på mail: ptoftemann@me.com

Kærlig hilsen Pia Toftemann

Detaljer

Dato:
december 4
Tidspunkt:
16:30 - 18:30
Pris:
kr.225
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
,

Sted

Studio Flow

Arrangør

Pia Toftemann