Essensen af Yoga læreruddannelsen

 

Ulla Steen

 

Signe Bøtter-Jensen er I lykkelige omstændigheder – derfor udsættes Yin Yoga delen til 2025. Efteruddannelsen i Kundalini Yoga gennemføres uændret.

“Essensen af Yoga” læreruddannelsen erstattes af et nyt, frugtbart og professionelt samarbejde med Signe Bøtter-Jensen. Vi har givet liv til et nyt koncept og en yogalæreruddannelse, som vi begge er stolte af at kunne præsentere. Vi kommer fra hver vores yogatradition, med dyb respekt for hinandens udgangspunkt.

Kundalini Yogaen åbner kroppen gennem dynamiske øvelser, åndedrætsteknikker og lydterapi, specifikt rettet mod at heale kroppens organer samt styrke hormon- lymfe- og nervesystemet. Gong – chanting og anden form for lydterapi tager os blidt med på en rejse ind i sjælens dyb, og forbinder os til kilden af vores livsformål. Det er kraftfuldt, virkningsfuldt og livsforandrende.

Yin Yoga fokuserer ligeledes både på den fysiske og mentale struktur af eksistensen. Den dykker dybt i kinesisk medicin, fascia strukturer og overgivelse i stillingerne. Spændinger løsnes og kroppen sukker efterfølgende af velbehag.

Disse to healende yogaformer kan i kombination tage dig til højder af kropsligt velvære og mentalt overskud. De er Yin og Yang forenet i en smuk struktur af modsætninger og forbundetheder.

Vi anbefaler, at du kombinerer din uddannelse med disse to healende yogaformer, hvor du først fordyber dig i Yin Yogaen og efter eksamen supplerer med Yang delen i form af Chakra Kundalini Yoga.

Der udleveres eksamensbevis på Yin Yoga uddannelsen. På Chakra Kundalini Yoga efteruddannelsen afsluttes med et bevis på deltagelse. Ved deltagelse på begge uddannelser kan der, hvis det ønskes, gives et samlet bevis, både for eksamen og deltagelse på efteruddannelsen.

Begge uddannelser kan tages enkeltvis. Det kræver dog at man er uddannet yogalærer for at deltage på Kundalini Chakra efteruddannelsen.

Prisen for Terapeutisk Yin Yoga uddannelsen er kr. 18.500,- (100 timer)

Prisen for Chakra Kundalini Yoga efteruddannelse er kr. 17.600 (80 timer)

Vælger du begge uddannelser, fratrækkes kr. 2500,- således den samlede pris for begge uddannelser bliver kr. 33.600,-.

Du kan se indhold og program for Terapeutisk Yin Yoga uddannelsen her

Du kan se indhold og program for Chakra Kundalini Yoga efteruddannelsen her